Notice: Undefined offset: 0 in /home/hallvors/kulturhusfredheim.no/wp-content/plugins/sanity-events/sanity-events.php on line 227

Warning: date_timestamp_get() expects parameter 1 to be DateTimeInterface, null given in /home/hallvors/kulturhusfredheim.no/wp-content/plugins/sanity-events/sanity-events.php on line 227

Notice: Undefined offset: 0 in /home/hallvors/kulturhusfredheim.no/wp-content/plugins/sanity-events/sanity-events.php on line 228

Warning: date_format() expects parameter 1 to be DateTimeInterface, null given in /home/hallvors/kulturhusfredheim.no/wp-content/plugins/sanity-events/sanity-events.php on line 228

Kunstutstilling Olav Starheim

1 januar 1970, kl.

Olav Starheim

Lørdag 22.august kl.14.00 åpner en ny kunstutstillingen med Olav Starheims malerier i kulturlåven på Fredheim, Vikslia 2, Tangen i Stange kommune. Leder i jubileumskomiteen Nils Røhne står for åpningen.

Salgsutstillingen vil være åpen hver lørdag og søndag mellom kl. 12.00 og 16.00. Siste dag er 27.september. Kafe.

Olav Starheim

Olav Starheim har hatt en lang og betydelig karriere som maler. Den skapende virksomheten kan blant annet sammenfattes i følgende ord: ekthet og troskap mot det indre synet, evne til fornyelse og utholdende arbeidsomhet. Han har sin utdannelse fra Det norske og danske kunstakademi 1958 - 1967 under professorene Aage Storstein, Reidar Aulie, Alexander Schultz og Niels Lergaard. Gjennom hele sitt yrkesaktive liv har Olav Starheim dessuten vært en forkjemper for norske billedkunstneres faglige og fagpolitiske rettigheter.

Nils Røhne

Nils Røhne er ordfører i Stange kommune