Arrangement

Kaffe Lytte på Fredheim

Dato: 2. november 2019

Tid: 12.00-14.00

Opplesning / foredrag

kaffelytte

Kl.12-14 er det åpen lørdagskafé på Fredheim.
Kom innom for hyggelig samvær, og for å se deg om i huset
som er som «en kiste som er rosemalt på innsiden»!
Gratis inngang, salg av kaffe og kaker.
Kl.13-13.30 får vi besøk av noen som forteller og leser litt for oss.

Julekonsert med MjøsFolk

Dato: 24. november 2019

Tid: 18.00-19.30

Sted: Kulturlåven

Konsert

MjøsFolk

MjøsFolk går inni sitt sitt åttende år med julekonserter! Den norske juletradisjonen er mangfoldig, og ensemblet byr på stemningsfulle julesanger av både eldre og nyere dato, om spenningen i ventetida, freden julekvelden og festen i romjula. Sangene tar for seg både den folkelige troen med nisser og haugebonden, og den religiøse, gjennom de vakreste julesalmer. MjøsFolk består av Annar By (sang/gitar), Margrete Nordmoen (sang/femstrengs kantele), Solbjørg Tveiten (sang), Frode Berntzen (gitar og sang) og Camilla Granlien (sang/bass). Billetter i døra kr.200

Julekonsert i Tangen kirke

Dato: 19. desember 2019

Tid: 19:00 - 20:30

Sted: Tangen kirke

Konsert

Groven og Nordstoga
Hvert år markeres Ingeborg Refling Hagens fødselsdag (19.12.) med en konsert. Billettinntektene går til restaureringsarbeidet på Fredheim.
Sigmund Groven (munnspill) og Kåre Nordstoga (domorganist i Oslo) er blant de fremste utøvere i verden på sine instrumenter. I år deltar de i tillegg til vårt trofaste Tangen Mandskor. Diktopplesning ved Ann-Elin Lium, Vidar Olaussen og barn fra Tangen, Lucas Frydenlund Arnesen og Anna Vestli-Solvang. Solbjørg Tveiten, kultursjef i Stange kommune, framfører vokal folkemusikk og bekranser Ingeborg Refling Hagens grav etter konserten.
Foto Sigmund Groven: Rune Mortensen
Foto Kåre Nordstoga: Anna-Julia Granberg: BLUNDERBUSS